Uuden talon maalaus

Uuden talon maalaus: Viimeistele kotisi ulkonäkö ammattitaitoisella maalauspalvelulla!


Oletko juuri rakentanut talon? Onnittelut uudesta kodista! Uuden talon ulkoseinien maalaus on tärkeä askel kodin viimeistelyssä ja sen ulkonäön kohentamisessa. Laadukkaalla ulkomaalauksella voit taata, että uusi kotisi säilyy kauniina ja suojattuna vuosien ajan. 

 

 

 

 

Miksi uuden talon maalaus on tärkeää?

Vaikka uusi talo voi vaikuttaa ulkoisesti virheettömältä, on silti suositeltavaa (ja käytännössä välttämätöntä) maalata sen ulkopinnat asianmukaisella maalilla. Maalipinta toimii suojana sääolosuhteita, kuten auringonvaloa, sadetta, tuulta ja lämpötilavaihteluita vastaan. Huolellisesti valittu maali ja ammattitaitoinen maalausprosessi suojaavat talosi seinät kosteudelta, UV-säteiltä, ja lahoamiselta, jotka voivat muuten heikentää rakenteiden kestävyyttä ja ulkonäköä. 


Milloin uuden talon maalaus tulisi suorittaa?

Tehtaalta välimaalattuna tilattu lauta olisi syytä maalata viimeistään vuoden kuluttua rakentamisesta. Pohja-/välimaalaamaton puu tulisi käsitellä mahdollisimman pian rakentamisesta. Rakennusvaiheessa tilaa puutavara tehtaalta pohja- ja välimaalattuna.  
Yleensä suositellaan odottamaan, kunnes talon rakennusmateriaalit ovat täysin kuivuneet ja asettuneet ennen maalauksen aloittamista. Keskustele maalausammattilaisen(tai rakennuttajasi) kanssa saadaksesi parhaan ajoituksen uuden talosi maalaukselle. 


Miksi valita Pensseliveljet uuden talon maalaukseen?

Uuden talon maalaus on tarkkaa työtä, jossa tulee ottaa huomioon monia tekijöitä, kuten pohjustus, oikean maalin valinta, maalikerrosten määrä ja tasainen levitys. Suoritamme maalausprosessin asianmukaisesti ja huolellisesti, jolloin tuloksena on kestävä ja silmiä miellyttävä lopputulos. Työlle tarjoamme tyytyväisyystakuun lisäksi aina vähintään kolmen vuoden takuun. 

 

Mikä maali uuteen taloon?

Maalin valinta on tärkeää uuden talon maalauksessa. Laadukkaat ulkoseinien maalit tarjoavat kestävyyttä ja suojaavat taloa tehokkaasti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan kohteeseenne parhaiten soveltuvan maalin, joka sopii talosi tarpeisiin ja ympäristöön. Nykypäivänä useimmat maalinvalmistajat suosittelevat uusiin taloihin vesiohenteisia akrylaattimaaleja. Useimmin käytettyjä maaleja uudiskohteissa ovat Tikkurilan Vinha/ Pika-Teho /Ultra-Classic ja Teknoksen Nordica-sarjan maalit. Öljymaaleista suosituin lienee Virtasen neljän öljyn laatumaali.


Uuden talon maalaus on viimeinen silaus, joka tekee kodistasi täydellisen. Luota meihin; tarjoamme sinulle korkealaatuista maalauspalvelua uuden talosi ulkoseinille! 

 

0