Ulkomaalaukset Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa - Ota yhteyttä!

Pensseliveljet toteuttaa ulkomaalaukset kotimaisena takuutyönä! Tarjoamiimme palveluihin kuuluu puutalomaalaukset, kivitalomaalaukset, peltikattojen maalaukset sekä tiilikattojen pinnoitukset. Kaikilla työntekijöillämme on vähintään viiden vuoden kokemus maalaustöistä.

 

Toimimme Tampereella ja Turussa. Käytämme vain parhaita menetelmiä ja materiaaleja laadun takaamiseksi. Tarjoamme työllemme aina vähintään kolmen vuoden takuun.

 

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella lomakkeella, joten ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomalle kartoituskäynnille! Vastaamme tarjouspyyntöön viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhteystiedot

Aleksi Pitkänen

Yrittäjä / Myynti

Morjens! Olen nuorempi (pensseli)veljistä, ja vastaan meillä pääosin myynnistä ja hallinnollisista asioista. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2021. Asun Tampereella vaimoni ja yksivuotiaan tyttäremme kanssa. 

 

 

Soittele matalalla kynnyksellä maalausasioihin liittyen! Tavoitat minut puhelimitse arkisin 8-22 välisenä aikana

Lauri Pitkänen

Yrittäjä / kattomyynti

Lauri tässä moro! Olen vanhempi veljeksistä, ja vastaan kattomaalausten myynnistä ja toteutuksesta. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2014. 

 

Kattojen pinnoituksia ja kattoremontteja olen tehnyt yli 15 vuoden ajan. Nautin käytännön tekemisestä, joten kesä kuluu pääasiassa kattojen pinnoitusten parissa. Lisäksi teen hirsipintojen kuulloituksia. 

 

Pyritään veljen kanssa pyörittämään firmaa rehdillä ja rehellisellä meiningillä ja tarjoamaan asiakkaalle alan parasta palvelua.