Maalausliike Tampere – Maalauspalvelut, ulkomaalaus, huoltomaalaus, julkisivun maalaus

Varaa maksuton kartoituskäynti

Tarjoamme ulkomaalauspalveluita Tampereen seudulla suomalaisena takuutyönä!

 

Palveluitamme ovat puutalojen maalaukset, rappausten maalaukset sekä kattomaalaukset vankalla ammattitaidolla toteutettuna. Olipa kyseessä sitten uuden talon maalaus tai vanhan maalipinnan uusiminen, meiltä saat kilpailukykyisen tarjouksen ja rehdin toteutuksen työllenne! Linkistä klikkaamalla pääset lukemaan, mistä talon maalauksen hinta koostuu. 

 

Puutalon huoltomaalauksessa maalaustyöt aloitetaan huolellisesti tehdyillä pohjatöillä, joihin kuuluu hilseilevän maalin poisto, pohjamaalaus, lahovaurioiden vaihto sekä homepesu. Huolellisesti tehdyt pohjatyöt mahdollistavat siistin ja kestävän lopputuloksen. 

 

Maalauksen suoritamme pensselityönä, levittäen maalin tasaisesti kaikille pinnoille. Lopputuloksena on eheä ja kaunis kokonaisuus. Lue blogistamme rintamamiestalon maalauksen työvaiheista.

 

Maalaustyöllämme on vähintään kolmen vuoden takuu! Lisäksi maalareillamme on roimasti kokemusta maalaustöistä; lupaamme tekijöiltämme vähintään viiden vuoden kokemuksen ulkomaalaustöistä!

Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme helppo, ammattitaitoinen ja onnistunut maalausprojekti. Teemme yhteistyötä alan johtavien maalinvalmistajien kanssa ja käytämme maaleina vain kotimaisia laatumaaleja. 

 

Varaa maksuton kartoituskäynti täyttämällä yhteydenottolomake, tai ole meihin suoraan yhteydessä puhelimitse! Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. 

 

Vastaamme tarjouspyyntöön viimeistään seuraavana arkipäivänä!

 

Mikäli haluat alustavan tarjouksen nopeammin, voi kohteesta lähettää kuvia meille sähköpostilla, tekstiviestillä tai whatsapilla. Tällöin annamme alustavan hinta-arvion maalaustyöllesi välittömästi.

Kysy soittamalla Täytä yhteydenottolomake

Maalausurakan eteneminen

Hintakuvake

1. Hinta-arvio

Tulemme sinulle sopivana ajankohtana tutustumaan maalattavaan kohteeseen ja tekemään maksuttoman hinta-arvion talosi maalaustöistä. 

Tarjouskuvake

2. Tarjous

Teemme virallisen urakkatarjouksen asiakkaalle. Tästä tarjouksesta selviää maalaustöiden ajankohta, kuvaus työn etenemisestä, materiaalikustannukset sekä takuu.

Sopimuskuvake

3. Sopimus

Tarjous muuttuu sopimukseksi, kun asiakas allekirjoittaa sen. Ennen allekirjoittamista voimme tehdä sopimukseen haluamasi muutokset.

Maalauskuvake

4. Maalausurakka

Aloitamme maalaustyöt sovittuna ajankohtana sopimuksessa esiteltyjen työvaiheiden mukaisesti.

Tarkastuskuvake

5. Lopputarkastus

Kun maalauspalvelu on toteutettu onnistuneesti, teemme yhdessä lopputarkastuksen asiakkaan kanssa, ja vasta tämän jälkeen lasku lähetetään sähköpostitse.

Talokuvake

6. Valmista

Se on siinä – ei muuta kuin lopputuloksesta nauttimaan!

Ulkomaalaus Tampere

Pensseliveljet maalasi 1928 valmistuneen puutalomme ulkoseinät ja parvekkeet keväällä 2022. Työ sujui ripeästi ja jälki on todella hienoa. Lämpimät suosittelut!

Juha-Matti Heikkinen - 25/05/2022

Maalaustyöt, ulkomaalaus, julkisivumaalaus Tampereella - miksi maalausliike Pensseliveljet

Maalareiden kokemus: Tarjoamme palveluunne maalareita, joilla on vähintään viiden vuoden kokemus ulkomaalaustöistä. 

 

Kotimaisuus: Työvoimamme on kotimaista. Suosimme materiaalivalinnoissa laadukkaita kotimaisia avainlippumerkittyjä tuotteita. Ostamalla meiltä tuet suomalaista työvoimaa.

 

Luotettavuus: Tehtävästä työstä laaditaan selkeä kirjallinen sopimus, josta käy ilmi urakan laajuus, ajankohta sekä takuu. Sopimuksessamme ei ole piilokuluja (ei tyhjästä ilmestyviä lisäkustannuksia).

 

Pitkä takuu: Edellämainitut seikat mahdollistavat tavallista pidemmän takuuajan myöntämisen. Lupaamme työllemme markkinoiden pisimmän takuun (vähintään kolme vuotta)