Tiilikaton pinnoitus Tampere

Peltikaton maalaus Tampere

Ota yhteyttä

Pensseliveljet tarjoaa tiilikattojen pinnoituksia ja peltikattojen maalauksia Tampereen seudulla. Toteutamme kaikenlaiset kattojen maalaustyöt vaivattomalla avaimet-käteen periaatteella. 

 

Mahdollistaaksemme onnistuneen kattoprojektin, kaikilla kattomaalareillamme on vähintään viiden vuoden kokemus katon maalaustöistä. 

 

Lue lisää tiilikaton pinnoituksesta (tiilikaton maalaus hinta, tarpeellisuus, työvaiheet) täältä

 

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai soittamalla puhelinnumeroon 0403534410 (Aleksi Pitkänen, yrittäjä).  

Kysy soittamalla

Miksi pyytää tarjous meiltä?

 

Kattomaalareiden kokemus: työllistämme kaksi kattomaalaria, joista molemmat ovat maalanneet kattoja yli viiden kesän ajan.

Kilpailukykyinen tarjous: Pienenä toimijana sivukulumme ovat maltilliset, joka näkyy urakan hinnassa.

Ostaminen on vapaaehtoista: Tarjoamme palveluitamme reilussa hengessä, emmekä painosta kauppoihin.

Selkeä tarjous: Tarjouksesta käy ilmi tarkasti työvaiheet, aikataulutus ja loppusumma. Sopimuksissamme ei ole piilokuluja.

Takuu: Meiltä saat pitkän takuun. (Tiilikatoille viisi vuotta, peltikatot tapauskohtaisesti)

Reiluus: Emme tarjoa työtä, jolle ei ole tarvetta

 

Tiilikaton pinnoitus, tiilikaton maalaus

Tiilikaton pinnoitus, eli tiilikaton maalaus on betonitiilikatteelle merkittävä ulkonäön kaunistaja. Värillinen pinnoite tekee tiilikattosi ulkonäöstä kuin uuden, sekä pidentää katteen käyttöikää merkittävästi. Tiilikatto tulisi maalata noin 15 vuoden päästä asennuksesta, tai kun tehdaspinnoite on kulunut osittain tai kokonaan pois. Merkkejä tiilikaton pinnoituksen tarpeelle ovat katolle kertynyt sammal, haalistunut / epätasainen pinnoite ja huokoinen tiilen pinta. 

 

Tiilikaton pinnoituksen työvaiheet:

 

Ennen tiilikaton pinnoitusta tarkistetaan katon kunto. Erityishuomiota kiinnitetään aluskatteiden sekä läpivientien kuntoon. Rikkinäiset tiilet vaihdetaan ja läpiviennit tiivistetään. Tarvittavat korjaustoimenpiteet tehdään ennen pesua ja pinnoitusta. 

 

Ympäristö suojataan ennen pesua. Suojaus tehdään pressuilla, joihin katolta tuleva moska saadaan helposti kerttyä. Pressu kiinnitetään tarvittaessa otsalautaan, jolloin seinäpinnoille ei pääse moskaa pesun yhteydessä. Tavoitteena on, että piha ja seinät on pinnoituksen jälkeen siistimmässä kunnossa, kuin ennen työtä. Urakoitsijana me vastaamme jätteiden poisviennistä ja oikeanlaisesta kierrätyksestä.

 

Pesu suoritetaan korkeapainepesurilla, käyttäen nk. rotosuutinta ja korkeaa painetta, jolloin kaikki kasvusto saadaan tehokkaasti poistettua katolta. Mikäli katto pinnoitetaan NowoCoat kattopinnoitteella, levitetään pesun jälkeen kuivalle katolle kasvustonestoaine.

 

Pinnoitus tehdään kahteen kertaan: ensimmäinen pinnoituskerta ohennetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti vedellä, jolloin pinnoite imeytyy paremmin tiilen huokoiseen pintaan. Toinen pinnoituskerta suoritetaan ohentamattomalla pinnoitteella. Pinnoitus suoritetaan korkeapainemaaliruiskulla (poislukien reunimmaiset tiilet), jolloin lopputuloksena on tasainen ja kaunis maalipinta. 

 

Työn valmistuttua käydään asiakkaan kanssa läpi tehty työ. Työstä saa halutessaan kuvallisen kirjallisen raportin, josta käy ilmi mm. pinnoituksen ajankohta, käytetty kattopinnoite, kattopinnoitteen menekki, työn aikaiset sääolosuhteet sekä takuu (5 vuotta). 

 

 

 

Lue lisää tiilikaton maalauksen hinnasta, työvaiheista sekä tarpeellisuudesta blogistamme

 

Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous tiilikaton maalauksesta!

Peltikaton maalaus

Teemme myös peltikattojen maalauksia! Peltikaton maalaus suoritetaan joko korkeapaineruiskulla, tai pensselityönä - kohteesta riippuen.

 

Ennen maalausta peltikatto tarkastetaan huolellisesti ja mahdolliset korjaukset tehdään tarvittaessa. Tämän jälkeen katto pestään korkeapainepesulla, ja mahdolliset ruostekohdat hiotaan ja paikkamaalataan. Tämä varmistaa, että maalattava peltikatto on hyvässä kunnossa ja maali tarttuu kunnolla.

 

Jos peltikattosi kaipaa uutta maalia, ota yhteyttä meihin, niin tulemme tarkistamaan kattosi kunnon!

Yhteystiedot

Sammaleenpoistokäsittely

Sammal on yleinen ongelma etenkin tiilikatoilla, ja se voi aiheuttaa vakavia vaurioita kattoon, jos sitä ei poisteta ajoissa. Suosittelemme lähtökohtaisesti tiilikaton pinnoitusta, mutta budjettiratkaisuna sammaleenpoistokäsittely voi siirtää pinnoituksen tarvetta myöhemmälle. 

Tarjoamme tehokasta sammaleenpoistokäsittelyä, joka puhdistaa katon sammaleesta ja suojaa sitä tulevaa kasvua vastaan. Tilaa käsittely ottamalla yhteyttä!